Escríbenos Dónde estamos
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
chat WhatsappTeléfonocómo llegar

Restaurant a Palau Solità i Plegamans

Publicado: 25 de Junio de 2015

Restaurant Can Falguera Porta Molts anys a Palau Solità i de Plegamans amb l'objectiu de complaure els paladars de seus Clients. Ho aconsegueixen Gràcies A Un gran assortiment de plats de Mercat, Com les paelles, el marisc o els rostits ,: A més de les tapes del dia.


També s'ofereixen Menús paràgraf Grups reduïts En un ambient acollidor i familiar. No pots perdre't la seva terrassa, Tot sobre, Si acudim QUAN FA Bon Temps paràgraf Gaudir de Un bon sopar acompanyat de Familiars amics i. Proposem Una Àmplia oferta gastronòmica, Elaborada sempre una base de Productes autòctons i de Mercat.


Can Falguera ens ofereix rica gastronomia de mercat, sempre Adaptada als Productes de temporada.


Als seus fogons si cuinen Plats gustosos I Preferits Pels comensals, Com les paelles o les fideuàs, el rostit de lletons, el bacallà, la sèpia, marisc i Un Assortiment de tapes.


La carta de vins this Formada per vins Nacionals i de la terra, Sent Excel·lents els Riojas, els Ribera del Duero o els Penedès. El mateix restaurant postres SEUS Realitza, Elaborats Molt Propietaris i.


Amb Capacitat paràgraf 40 personatges, Can Falguera És Un restaurant acollidor de Petites Dimensions i Una bonica Decoració una base de tons ocres i blancs, i quadres penjats En les seves parets. Compta amb Una terrassa Que Cobreix Durant l'hivern i Fa Les Delícies dels comensals Més exigents Durant els mesos d'estiu.

haz clic para copiar mailmail copiado